Overslaan en naar de inhoud gaan
Publicaties & media

Publicaties & media

Onze vakbladen

De Vlaamse Schrijnwerker 03/2023

De Vlaamse Schrijnwerker

Is het onafhankelijk vakblad voor de schrijnwerkersector, uitgegeven door EMBUILD – Afwerking. De Vlaamse Schrijnwerker besteedt op een professionele manier aandacht aan de technische en esthetische aspecten van schrijnwerk en brengt verslag uit van de meest recente ontwikkelingen en realisaties.

Info voor adverteerders vindt u op deze pagina.

Lees het magazine

De Vlaamse Schilder 02/2023

De Vlaamse Schilder

De Vlaamse Schilder is het officieel Vlaamse vakblad uitgegeven door EMBUILD – Vlaamse Schilders. De Vlaamse Schilder besteedt op een professionele manier aandacht aan de technische en esthetische aspecten van schilderwerk en brengt verslag uit van de meest recente ontwikkelingen en realisaties.

Info voor adverteerders vindt u op deze pagina

Lees het magazine

Parket/Parquet 03/2023

Parket/Parquet

Parket/Parquet is het officieel Belgisch vakblad uitgegeven door EMBUILD – Dé Parketplaatsers. De beroepsvereniging Dé Parketplaatsers zorgt voor de inhoudelijke invulling: beschrijven van projecten, interviews van vakmensen, relevante juridische en economische informatie, nieuwe producten van leveranciers.,

Info voor adverteerders vindt u op deze pagina.

Lees het magazine

ROOF BELGIUM april 2023

Roof Belgium

Roof Belgium is het onafhankelijk vakblad voor de dakensector, uitgegeven door Embuild–Afwerking. Roof Belgium besteedt op een professionele manier aandacht aan de technische en esthetische aspecten van daken en brengt verslag uit van de meest recente ontwikkelingen en indrukwekkende realisaties. 

Info voor adverteerders vindt u op deze pagina.

Lees het magazine

Info NAVAP/UNEP 2023

Info NaVAP

Info NaVAP is een informatieblad uitgegeven door het Koninklijk Nationaal Verbond van Aannemers van plafonneer-, cement-, staff- en ornamentwerk, droge bepleistering, dekvloeren, voegwerk en gevelreiniging vzw, of kortweg NaVAP

Info voor adverteerders vindt u op deze pagina.

Lees het magazine

Ledenlijst 2324

BEVAD Ledenboek

Open het ledenboek